Facebook

 

 

 

 

Sk8Camp er en speedskating oplevelse du aldrig vil glemme! Vi byder alle niveauer velkommen; vi opdeler jer alle i hold efter teknisk formåen Fra begynder ”skating-2-timer-marathon” til dem, som gennemfører på lidt over 1 time… hvis du elsker at skate, lege og møde nye mennesker.

Næste Sk8Camp er den 5. til 11. august 2018 og vi vil have nye lege, nye ruter, nye aktiviteter og nogle spændende ideer som overraskelse. Vi tilbyder masser af spændende aktiviteter, træning, lege og udfordringer til dem, som gerne vil udvikle sig – alt sammen i godt selskab og med mulighed for at slappe af efter en hård dags træning.

 

TRÆNING OG FORSTÅELSE AF TEKNIK ER HØJESTE PRIORITET. DU VIL LÆRE EN MASSE TEKNIK I DENNE UGE… ligesom du vil lære interval træning, tophastighed analyse og læringsmetoder og nogle øvelser, som vil tage dig ud af din komfortzone.

 

SK8Camp foregår på Gerlev Sports Center og ligger kun 1 time fra København i Danmark. Sports Centeret har mange fantastiske faciliteter inklusiv speedskate træning, swimming pool og sauna… med en fantastisk udsigt over Storebælt og smukke grønne landskaber med mange cykelstier og veje med god asfalt… og vi har en vandruschebane, kun til sjov! Dette vil være den 5. udgave af SK8Camp; sidste år deltog 40 skønne skatere fra hele verden.

For mere information, så se her http://www.sk8skoolonline.com/sk8camp-2018

eller

 

 

Scroll Up