Facebook
Fotoslide
 
VI SKAL SKATE OM:
0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder
SENESTE NYHEDER
Er du tørstig eller sulten? På FDM Sjællandsringen har vi en dejlig Caféhvor vi holder åbent, når du kommer og besøger os.  Vi har et udvalg af frisk lavet kvalitetsmad til rimelige priser. Herud over sælger vi kolde og varme drikke, is, slik mm.  Vi glæder os til at se dig. Har du specielle ønsker eller ønsker du at bestille mad til dig selv eller hele familien, er du meget velkommen til at skrive til mail: skl@fdm.dk Husk at du også kan forudbestille en madpakke. klik her.
Restitution er vigtig for optimal træning! Vi er derfor stolte af at YourBoots er sponsor af vores hovedpræmie - kør hurtigste omgangstid og vind et sæt Recovery Boots Upgrade med 6 kamre fra YourBoots. Læs mere på https://yourboots.dk/produkt/model-upgrade-all-black-6-kamre-leveres-yourboots-taske/
Tilmeld dit hold inden 30. april og få rabat. Alle der er tilmeldt inden deltager samtidig i konkurrencen om at vinde Bones Speed Cream Olie og SkatePro Street Solbrille til hele holdet. Det hele er sponseret af Skatepro.
Tilmeld dig løbet inden d. 31. Januar 2018 og deltag i konkurrencen om fri billetter til 6hskaterace for dig og dit hold. Husk også at der er early bird priser til alle andre som tilmelder sig inden d. 31. Januar 2018.
BILLEDER OG VIDEO
Billede
Scroll Up