Forside

 

 

Fristen for tilmelding til 6HSkaterace er forlænget til 1. august 2017. Kom og deltag i et spændende rulleskøjteløb sammen med deltagere fra hele Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland og Kenya. For mere information se www.6hskaterace.dk
 “Roskilde Camping tilbyder deltagere i 6H Skaterace 10 % i rabat på bookinger i perioden 11-13 august 2017 af camping og teltpladser. Bemærk at evt. strømforbrug er til almindelig pris.
Deltagere skal i forbindelse med booking oplyse at de deltager i 6Hskaterace for at opnå rabatten. For mere information om Roskilde Camping se  http://roskildecamping.dk/ “
Ny konkurrence.

“Du kan stadig vinde fri adgang til løbet!

Vi har besluttet at give flere chancen for at vinde de fri billetter til løbet. Derfor har vi udsat trækningen til den 15. juni.

Så kom i gang med at tilmelde jeres team til en super spændende dag og have chancen for at komme gratis med”.

“Vinderen er fundet!

Team Næstved Speedskating Klub, De gamle har vundet et sæt customemade tøj fra XT3 Sportswear. Greve Team Skating ønsker holdet tillykke og vi gælder os til at se jer og jeres nye tøj til 6Hskaterace.

Vi sørger for at videregive jeres kontakt information til XT3 Sportswear, som  vil kontakte jer om designet m.m.”

Vi har gjort reglen om bindende tilmelding mere fleksibel. Derfor er det nu muligt at sælge din plads på holdet til en anden frem til og med den 15. juli 2017.

Hvordan:

Du skriver en mail til  info@6hskaterace.dk med information om, hvem der overtager din plads på holdet (husk holdnavn) samt vedhæft en kvittering for indbetaling af 75 kr. i administrationsgebyr til

Den danske bank

Reg. Nr 3138

Konto nr. 3138773574

iBAN nr. DK4030003138773574

 

Herefter foretager vi ændringen på holdet.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk dag på Sjællandsringen.
/Greve Trim Skating

Konkurrence Vi fejrer vores åbning for tilmelding til 6H Skate Race med en konkurrence. Alle der tilmelder sig inden den 30. april 2017, deltager automatisk i konkurrencen om at vinde et sæt customemade tøj/ skinsuit fra XT3 Sportswear til dig selv og dit hold. For mere information klik på billede “Be Customracing”.
Scroll Up