Forside
Fotoslide
For første gang i Danmark

12 august 2017

På Sjællandsringen

VI SKAL SKATE OM:
0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder
SENESTE NYHEDER
"Vinderen af konkurrencen om fribilletter til 6Hskaterace er IC Aalborg Dreamteam. Kontakt os på info@6hskaterace.dk."
"Roskilde Camping tilbyder deltagere i 6H Skaterace 10 % i rabat på bookinger i perioden 11-13 august 2017 af camping og teltpladser. Bemærk at evt. strømforbrug er til almindelig pris. Deltagere skal i forbindelse med booking oplyse at de deltager i 6Hskaterace for at opnå rabatten. For mere information om Roskilde Camping se  http://roskildecamping.dk/ "
"Vinderen er fundet! Team Næstved Speedskating Klub, De gamle har vundet et sæt customemade tøj fra XT3 Sportswear. Greve Team Skating ønsker holdet tillykke og vi gælder os til at se jer og jeres nye tøj til 6Hskaterace. Vi sørger for at videregive jeres kontakt information til XT3 Sportswear, som  vil kontakte jer om designet m.m."  
Vi har gjort reglen om bindende tilmelding mere fleksibel. Derfor er det nu muligt at sælge din plads på holdet til en anden frem til og med den 15. juli 2017. Hvordan: Du skriver en mail til  info@6hskaterace.dk med information om, hvem der overtager din plads på holdet (husk holdnavn) samt vedhæft en kvittering for indbetaling af 75 kr. i administrationsgebyr til Den danske bank Reg. Nr 3138 Konto nr. 3138773574 iBAN nr. DK4030003138773574   Herefter foretager vi ændringen på holdet. Vi glæder os til at se jer til en fantastisk dag på Sjællandsringen. /Greve Trim Skating
BILLEDER OG VIDEO
Billede
Vind custom designet tøj til dig og dit team fra XT3 SPORTSWEAR.

Du kan vælge om dit team skal have Speeddragter eller et todelt sæt i jeres helt eget design.

High performance sportstøj og 100% designfrihed.
Scroll Up